Medijsko središče

Spodnji dogodki se nanašajo na leto 2016 – Novi so v PRIPRAVI!

Do NAJVEČJEGA GAMING dogodka in sejma ZABAVNE ELEKTRONIKE v Sloveniji le še nekaj dni!

Še nekaj dni in pričel se bo največji sejem zabavne elektronike in GAMING oz. igričarstva v Sloveniji, sejem COMPTECH, ki bo med 18. in 20. novembrom 2016 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Pričakuje vas program s področja zabavne elektronike, računalništva, fotografije, HI-FI opreme, radio amaterstva, tehnike, multimedije, robotike, modelarstva, telefonije in drugih sorodnih področij. Na skoraj 3.000 m2 vas pričakuje tudi bogata ponudba razstavljavcev s področja računalništva, tehnike, fotografije in gaminga/igričarstva. Obiskovalci se bodo lahko zabavali tudi na simulacijah voženj, nadeli si bodo očala in se potopili v svet virtualne resničnosti in mnogo drugega. V sklopu sejma bo organiziran tudi največji gaming turnir v Sloveniji. Poleg zanimivega razstavno-prodajnega programa bo sejem nudil še veliko drugih kakovostnih vsebin.

Sejma s tako zanimivo vsebino za vse generacije v Sloveniji še ni bilo!

Obiskovalci si lahko že zagotovijo vstopnice po ZNIŽANI AKCIJSKI CENI.

POVZETKI VSEBINSKEGA PROGRAMA SEJMA:

Največji GAMING turnir v Sloveniji (tako na konzolah kot na računalnikih), igranje družabnih iger Weiß Schwarz, nore vožnje na simulatorjih dirkaških iger, ponudba akcijskih junakov in ostalih artiklov s področja filma, animee, pop-kulture in gaminga.

1. COMP-PARTY – MEDNARODNI EPICENTER COMPTECH LAN PARTY z več kot tristo udeleženci. Obiskovalci bodo lahko sodelovali na turnirju z bogatimi nagradami in v živo igrali najnovejše uspešnice s področja igričarstva (Call of duty, PES 2017, Overwatch ipd.).

DJ šolo bo predstavil DJ Lovro, priznani slovenski DJ / animator / voditelj / glasbeni producent / remix-er / organizator dogodkov, ki v sklopu svoje dejavnosti enkrat do dvakrat letno za mlade navdušence ORGANIZIRA DJ šolanje, kjer se mladi lahko srečajo s tem poklicem in se spoznajo z osnovami, opremo za DJ nastope, tehniko, ki je na voljo, zgodovino DJ dejavnosti, glasbo različnih glasbenih smeri in nabirajo izkušnje.

Segment FOTOGRAFIJE s ponudbo najnovejših modelov fotoaparatov in objektivov ter brezplačnimi foto delavnicami, kot so Veščine rokovanja s fotoaparatom pod vodstvom Društva fotografov SVIT iz Celja ter znanim slovenskim fotografom Žigo Gričnikom.

PRVI SLOVENSKI MANGA STRIP – MAGnet je prva slovenska revija s prevedenimi japonskimi mangami. Pišejo tudi o animejih in japonski pop kulturi Manga.

Mednarodno tekmovanje v TELEGRAFIJI s programom MORSE RUNNER z zanimivimi nagradami in diplomami za najboljše. Tekmovanje bo trajalo vse dni sejma. Razglasitev najboljših in podeljevanje nagrad bo potekalo zadnji dan sejma.

PROGRAM za ŠOLE in MLADINO – Po predhodnih najavah organiziran poseben program za šolo.

Šola učenja DIATONIČNE HARMONIKE – Vsak se lahko nauči igranja harmonike s prvim profesionalnim računalniškim programom za učenje igranja harmonike, kateri bo predstavljen na sejmu.

SPOZNAJTE PROGRAM PHOTOSHOP – Srednja šola za oblikovanje in fotografijo iz Ljubljane bo predstavila program Photoshop na njihovem razstavnem prostoru.

DELAVNICA ŠPORTNE FOTOGRAFIJE – Delavnica športne fotografije z inštruktorico plesa ob drogu (pole dance) Iris Batista. Delavnica bo potekala v profesionalnem fotografskem studiu, ki ga bomo postavili na sejmu.

PREDAVANJE IN DELAVNICA LINKEDIN – Kako št. 1 poslovno orodje na svetu LinkedIn spreminja način poslovanja, trženja, komuniciranja in kadrovanja podjetij z vodilno strokovnjakinjo na tem področju mag. Brigito Lazar Lunder, MBA predavateljico & konzultantko.

NOVOST S PODROČJA RADIOAMATERSTVA – Predstavitev delavnice Vikend radijska postaja za radioamaterje.

DELAVNICA SPAJKANJA – Izredno popularna delavnica spajkanja vezij v izvedbi ekipe AX elektronike. Na delavnici spajkanja bodo obiskovalci zaspajkali izdelek, ki ga bodo lahko odnesli domov.

ZABAVEN, INOVATIVEN IN TAKO IN, DA GA NE SMETE ZAMUDITI!


MATERIALI ZA OBJAVO

logotip Comptech
spletna pasica 800×166
spletna pasica 1400×173
spletna pasica 160×200
spletna pasica 160×600

URNIK sejmišča

četrtek, 25. 10. 2018; 9:00 – 19:30
petek, 26. 10. 2018; 9:00 – 19:30
sobota, 27. 10. 2018; 9:30 – 19:30

Organizator:

PRIMORSKI SEJEM d.o.o.
Čevljarska 17
Koper 6000

Tel: 05/626-02-16
Fax: 05/626-11-66
Email: info@comptech.si